Streličari varaždinskog 'Cekina' osvojili sedam medalja na turniru u Sisku

Objavljeno: 08.12.2015. 08:32

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 09:57

Foto: SK Cekin

Ekipa sastavljena od 11 članova SK "Cekin" sudjelovala je na turniru koji je u nedjelju, 6.prosinca održan u organizaciji SK "Sisak". Iz Siska se sedam varaždinskih streličara vratilo s osvojenim medaljama...

U kategoriji djevojčica do 12 godina, standardni luk, Mia Međimurec je mirno, fokusirano i u sjajno ujednačenom ritmu osvojila zlato.

U kategoriji dječaka do 14 godina, olimpijski luk, mladim "Cekinima" podij za podjelu medalja postaje pretijesan budući da na njaga stanu samo njih trojica. Naime, četvorici četrnaestogodišnjih "Cekina" koji se već jedno vrijeme izmjenjuju na postolju, Matija koji Hanžek je i ovaj put uhvatio zlato i Matko Dupor koji je osvojio broncu, na podiju se ovaj put pridružio i desetogodišnji Fran Gašparić, kojem je dosadilo "mesti" konkurenciju u kategoriji dječaka do 12 godina.



Koliko je dobar govori činjenica da je i starijoj konkurenciji "pomutio" račune i zasjeo na 2. mjesto i osvojivši srebro. Od naše petorice četrnaestogodišnjaka, Matko Zlatić i Jan Međimurec, morali su se zadovoljiti 5. i 6. mjestom. U kategoriji seniora, olimpijski luk, Stjepan Gašparić zauzeo je 8. mjesto dok je Goran Gojković u istoj konkurenciji zauzeo 11. mjesto.

U kategoriji seniora, standardni luk, Nenad Čalušić nastavlja svoj put prema gore. Broncu osvojenu na svom prvom turniru, na svom drugom turniru zamijenio je srebrom. Svakako treba reći i da mu je za svega nekoliko krugova izmaklo zlato.

U kategoriji veteranki, olimpijski luk, Božena Šimek-Šuplika osvojila je zlato dok je u istoj kategoriji Erika Kanešić Dupor osvojila broncu. Idući turnir na koji SK "Cekin" planira poslati svoje natjecatelje je odličan međunarodni turnir u Postojni u Sloveniji.

Komentari