VARAŽDINSKI STRELIČARSKI KLUB

Streličari VSK-a vrlo uspješni u Novom marofu

Objavljeno: 07.03.2022. 08:29

Zadnja izmjena: 07.03.2022. 08:32

Ovog vikenda u Novom Marofu održano je dvoransko Prvenstvo Hrvatske u streličarstvu, u organizaciji SK Grebengradski strelilari.

VSK je zabilježio izuzetne rezultate i osvojio ponajviše medalja. U subotu su imali tri predstavnika u zakrivljenom luku. Najviše se istaknula Hana Kontrec koja je sa svega 16 godina postala seniorska prvakinja Hrvatske. Bila je vodeća u kvalifikacijama te je svoju kvalitetu potvrdila i u mečevima.

Alen Remar je u seniorima osvojio drugo mjesto, dok je David Lazar u istoj kategoriji bio deveti.

U nedjelju se Alen Remar odlučio okušati u disciplini golog luka, te je na svom prvom nastupu s golim lukom oborio državni seniorski rekord. Pobijedio je u svim mečevima i postao državni prvak u golom luku. Dražen Kontrec u istoj kategoriji zauzeo je 25. mjesto.

U složenom luku imali su pet predstavnika. Amanda Mlinarić pobijedila je u kategoriji seniorki, Lana Šegović u istoj kategoriji osvojila treće mjesto, a Dunja Hižak bila je deveta. Nikola Portner Pavičević postao je državni prvak u kategoriji kadeta složenog luka. Tomislav Mlinarić bio je 11. u kategoriji seniora.

Amanda Mlinarić, Lana Šegović i Dunja Hižak zajedno su osvojile ekipno prvo mjesto u seniorkama složenog luka.

Komentari