STUDENTSKI SPORT

Studenti Sveučilišta Sjever zadovoljni nastupom na Finalsima 2021 u Splitu

Objavljeno: 24.07.2021. 17:38

Zadnja izmjena: 24.07.2021. 19:07

Sportske ekipe Sveučilišta Sjever nastupile su na završnom  turniru Hrvatskog akademskog sportskog saveza u Splitu, tzv. Finalsima.

Varaždinski studenti nastupili su u šest sportova: 3x3 street košarci, odbojci na pijesku, tenisu, futsalu i stolnom tenisu. Na ovogodišnjim Finalsima nastupali su studentice i studenti Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišta u Osijeku, Veleučilišta Lavosla v Ružička u Vukovaru, Veleučilišta u Karlovcu, Sveučilišta Sjever, Sveučilišta u Slavonskom Brodu, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Zadru, Sveučilišta u Dubrovniku, Sveučilišta VERN’, Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment te domaćina, Sveučilišta u Splitu.

Grad Split uspješno je ugostio preko 850 studentica i studenata sportaša iz cijele Hrvatske, s ukupno 14 visokoškolskih institucija. Nakon dva uzbudljiva dana sportskih nadmetanja, dobili smo sveučilišne prvakinje i prvake u devet sportova: futsalu, rukometu, košarci, 3x3 košarci, odbojci, odbojci na pijesku, badmintonu, stolnom tenisu i tenisu.

Profesor Nedeljko Pavlec izrazio je zadovoljstvo s nastupom studenata Sveučilište Sjever i naglasio da  sport na Sjeveru ima sve više aktivnosti i da treba tako nastaviti, a posebno je važna suradnja sa studentskim Zborom koji financijski prati sportske projekte.

Komentari