emotivna poruka

Županijske utakmice počet će minutom šutnje: Od Slobodana Sudeca oprašta se i ŽNS

Objavljeno: 20.06.2021. 14:46

Zadnja izmjena: 20.06.2021. 14:50

Podužom emotivnom porukom na Facebooku od Slobodana Sudeca oprostio se i Županijski nogometni savez Varaždin.

ŽNS Slobodana naziva jednom od legenda domaćeg nogometa, te izražava sućut njegovoj obitelji. Ponosni su, kako poručuju, što su ga poznavali, a sve nogometne utakmice ŽNS-a počet će minutom šutnje u njegovu čast. 

- Žao nam je što neće više biti žara s kojim je vodio ekipe, igrao nogomet i na koji način je živio, za sebe najvažniju stvar na svijetu, a to je nogomet. Žao nam je također i da svoje nogometno znanje više neće moći prenijeti na one najbitnije, na našu djecu - poručuju iz ŽNS-a, a njihov emotivni Facebook status u nastavku prenosimo u cijelosti:

Županijski nogometni savez Varaždin:

Napustila nas je nažalost jučer u automobilskoj nesreći legenda našeg nogometa Slobodan Sudec - Suki.

U nogometnoj karijeri igrao je u Varteksu, Slaven Belupu i ostalim klubovima. Bio je član i Hrvatskih mladih reprezentacija.

Kao trener vodio je Ajax iz Komarnice, Podravinu, Mladost Komet Prelog, Plitvicu Selnik i Dravu-Ajax,a nekoliko godina bio je i nogometni sudac.

Izražavamo ovim putem sućut njegovoj obitelji.

Žao nam je što neće više biti žara s kojim je vodio ekipe, igrao nogomet i na koji način je živio, za sebe najvažniju stvar na svijetu, a to je nogomet. Žao nam je također i da svoje nogometno znanje više neće moći prenijeti na one najbitnije, na našu djecu.

Ali smo ponosni što smo ga poznavali i surađivali s njim. Sve utakmice županijske lige počet će minutom šutnje u njegovu čast.

Zbogom legendo.

Majstore...

Komentari