Općina Cestica

Foto - Sunprotect pobjednik Socca prvenstva Hrvatske u malom nogometu 2023.

Objavljeno: 05.07.2023. 18:57

Zadnja izmjena: 05.07.2023. 19:07

Na terenima NK Poleta u Općini Cestici, na ovogodišnjoj završnici Socca Prvenstva Hrvatske u malom nogometu, titulom prvaka za 2023. okitio se sisački Sunprotect.

To natjecanje po prvi put održalo se ove godine u Varaždinskoj županiji, na kojem su se okupile najbolje hrvatske amaterske malonogometne momčadi, a zaigrao je i veliki broj hrvatskih reprezentativaca koji su na nedavnom Svjetskom prvenstvu osvojili četvrto mjesto, ističe se u priopćenju Općine Cestica, domaćina tog prvenstva.

Sunprotect iz Siska je protiv Dragovoljca iz Poličnika odigrao vrlo izjednačenu finalnu utakmicu, koja je otišla do raspucavanja socca penala. Veliko finale bilo je prava poslastica za gledatelje, a tribine stadiona Graba u Cestici bile su prepune. Pred sam početak utakmice Ženski pjevački zbor Stellarium izveo je hrvatsku himnu.

Na spektaklu su bili nazočni i načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj, načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec te župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, navodi se u priopćenju Općine Cestica.

Komentari