počnite se baviti košarkom

Sutra dođite na košarkaški turnir u Graberju, dajte podršku KK Vindiji - a možete im se i pridružiti

Objavljeno: 29.09.2017. 13:18

Zadnja izmjena: 29.09.2017. 13:19

Foto: Arhiva

Sutra se s početkom u 14.30 sati u dvorani Graberje održava međunarodni košarkaški turnir Vindija-cup 2017, na kojemu uz domaćina sudjeluju i KK Lepoglava te slovenski KK Kranj.

Utakmice će se igrati po sljedećem rasporedu:

  • 14.30 KK Kranj - KK Lepoglava
  • 16.30 KK Kranj - KK Vindija
  • 18.30 KK Lepoglava - KK Vindija

Spremni za novu sezonu

Mladi košarkaši Vindije marljivo treniraju već mjesec dana i pripremaju se, te će i ove godine natjecati se u C ligi.  Cilj i ove sezone je s igračke strane individualni napredak prije svega svakog igrača ponaosob, pokušati se nositi sa svima što je dulje moguće i pokazati iz utakmice u utakmicu rast i timski napredak s točno određenim i vidljivim ciljevima. Ekipa je ostala na okupu te je priključen iskusan Toni Vučaj. U odnosu na prošlu sezonu igrači su stariji godinu dana, iskusniji i zreliji godinu dana, pa će se taj segmenat probati ove sezone iskoristiti.

Ukoliko će ovaj dvogodišnji projekat razvoja igrača igranjem u C ligi pokazati uspješnim i ispravnim uz određenu dozu napredka ekipe, slijedeće sezone će se otvoriti vrata prema A2 ligi. Ekipu će i ove godine voditi Dražen Cesar.

- Ponosni smo da nakon dužeg vremena na našim prostorima došlo do suradnje/sinergije dviju ekipa, i to  između juniora Ivančice i juniora Vindije koji će nastupiti kao jedna ekipa i probati će dogurati što je dalje moguće. - izjavio je trener Cesar.

Upišite svog klinca

U klubu je i dalje stavljen prioritetni naglasak na rad s najmlađima pod budnim okom prof. Ciglara , te je nastavljena i proširena suradnja s KK Sjever profesora Zajeca. KK Sjever u gradu Varaždinu i županiji organizira škole košarke, dok KK Vindija brine o selekcijama i međužupanijskim i državnim natjecanjima, ovom sinergijom postavili smo temelje održivom razvoju ovog sporta kako u gradu Varaždinu tako i u Varaždinskoj županiji.

Svi zainteresirani roditelji dodatne informacije mogu dobiti na jedan od kontakata:

 

Komentari