RUKOMETNI TURNIR

Kreće 11. izdanje rukometnog memorijala  „Krešimir Petanjek"

Objavljeno: 26.12.2022. 19:40

Zadnja izmjena: 26.12.2022. 19:40

Nakon prošlogodišnjeg desetog jubilarnog turnira ove godine kreće 11. izdanje Međunarodnog memorijalnog rukometnog turnira za mlađ kategorije. 

Udruga rukometnih veterana Varaždinu sada već u standardnom terminu 27. i 28. prosinca 2022. godine organizira 11. izdanje sve popularnijeg turnira memorijala  „Krešimir Petanjek".

Prema propozicijama i ove godine igrati će se u dvije uzrasne kategorije igrača U -11 i u onoj nešto starijoj U-13. U svakoj kategoriji očekuje se nastup po 16 ekipa iz Hrvatske, BIH, Slovenije, a pozivi su upućeni i klubovima iz Mađarske i Austrije. Igrati će se po standardnom sistemu: u prvoj fazi u četiri skupine po čwetiri ekipe, a nakon toga slijedi nokaut faza sve do finala.

Biti  će to ponovno dvodnevni praznik rukometne budućnosti zemalja sudionica, ali i klubova koji po tradiciji odlično rade sa mlađim uzrastima. Na turniru iz godine u godinu raste kvaliteta izvedbi, susreti su sve neizvijesniji, atraktivniju, a pobjednici neizvjesni do same završnice što daje posebnu draž varaždinskom turniru.

Turnir će se i ove godine igrati u  Areni Varaždin na Dravi i prigoda je to svim ljubiteljima sporta, a posebno onima zaljubljenim u rukomet da na licu mjesta vide buduće asove rukometnog parketa. Ulaz je besplatan.

Komentari