repka i ancelotti uskoro u varaždinu?

SVE SE NA KRAJU SAZNA Evo o čemu su Šuker, Čehok i Dalić nedavno razgovarali u centru Varaždina

Objavljeno: 19.10.2017. 10:37

Zadnja izmjena: 20.10.2017. 16:09

Foto: Mirela Horvat

Prije pet dana sasvim smo slučajno naletjeli na zanimljivo društvo koji su ugodno ćaskali na terasi Park Boutique Hotela - poznata nogometna imena u društvu varaždinskog gradonačelnika Čehoka.

>> FOTO EKSKLUZIVA Neočekivano društvo zatekli smo danas na terasi hotela Park

Bili su tu i predsjednik NK Varaždina Stjepan Cvek, kao i Varteksova nogometna legenda i najbolji strijelac HNL-a svih vremena Davor Vugrinec. No, svakako su bila najzanimljivija lica predsjednika HNS-a Davora Šukera i novog izbornika Zlatka Dalića - još jedne legende Varteksa.

Repka u Varaždinu

Naravno da nismo izdržali pa smo ih morali fotkati. Ali su ostali zakopčani do grla kad smo ih upitali kako to da su se okupili zajedno i o čemu razgovaraju. No, na koncu se sve sazna - i mi smo došli do provjerenih informacija o sadržaju razgovora ugodnih. Osim, naravno, ćakulanja o raznim anegdotama, bilo je tu i razgovora koji bi se mogli ticati Varaždinaca.

Jedan od razloga je bio - kao što se moglo i pogoditi - razgovor Šukera o daljem obliku suradnje s Dalićem, par dana nakon što je bivši Varteksov trener i igrač uspješno položio teški ispit u meču s Ukrajinom. Druga tema razgovora bilo je igranje mečeva reprezentacije u Varaždinu. Prema informacijama s kojima raspolažemo, izabrana nogometna vrsta mogla bi u doglednoj budućnosti odigrati prijateljske utakmice u našem gradu.

No, ono što bi našim građanima bilo zanimljivije jest Čehokov prijedlog Šukeru da se u Varaždinu izgradi nogometni kamp koji bi naša repka mogla iskoristiti za svoje pripreme. Kao što je već javno poznato, propao je pokušaj da se takav kamp izgradi u zagrebačkim Sveticama - i sada bi naš grad mogao ući u priču. I tko zna, možda uskoro Luka Modrić, Ivan Perišić i, ako je vjerovati medijima, Carlo Ancelotti provedu ugodne dane priprema repke u našem gradu.

Komentari