NK SLOBODA

Foto - Svečano obilježena 90-ta godišnjica NK Sloboda

Objavljeno: 03.09.2021. 19:40

Zadnja izmjena: 03.09.2021. 20:47

Svečanom sjednicom NK Sloboda obilježio je 90-tu godišnjicu osnivanja i podsjetio kako su najstariji nogometni klub u gradu.

Predsjednik NK Sloboda Ervin Jergan istaknuo je neke trenutke iz bogate klupske povijesti, te naglasio kako žele napredovati kako u sportskom smislu tako i kao klub. Kao jedan od prioriteta istaknuo je izgradnju pomoćnog igrališta s rasvjetom.

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak čestitao je igračima i vodstvu NK Sloboda na jubileju te podržao njihova nastojanja za napretkom i boljim uvjetima za mlađe uzrasne kategorije.

Zamjenik gradonačelnika Varaždina Miroslav Marković, rekao je kako Grad podržava ovakve projekte i bavljenje sportom te dodao kako je i sam jedno vrijeme igrao nogomet u Slobodi.

Glavni tajnik ŽNS Varaždin Ivan Novak pridružio se čestitkama uz poruku da u ŽNS Varaždin imaju prijatelja i partnera za buduće razvojne projekte.

Na kraju su podijeljene plakete svim dosadašnjim predsjednicima NK Sloboda te sportskim djelatnicima koji su doprinijeli očuvanju i napretku kluba. Ovom prigodom predstavljeni su i novi klupski dresovi, uz želju da se sljedeće sezone natječu u rangu iznad 1. ŽNL, u kojoj su sada. 

Komentari