RK Marof

"Svi resursi koje imamo bit će na raspolaganju polaznicima Škole rukometa"

Objavljeno: 24.03.2021. 18:06

Zadnja izmjena: 24.03.2021. 18:17

Foto: Arhiva

U Rukometnom klubu Marof nastavlja se s radom s najmlađim rukometašima, a podsjećaju da je prije nešto manje od godinu dana, kada je COVID zatvorio dvorane Škola rukometa je brojala više 30 polaznika, a tek su bili na početku rada.

"Nakon 10 mjeseci čekanja, dvorane su se konačno otvorile i dale nam mogućnost da sva naša znanja, iskustvo i dobru volju prenesemo dalje, onima koji su u ovoj COVID priči najviše izgubili - djeci." poručuju iz RK Marof i najavljuju da će svi resursi koje imaju od ovog tjedna biti na raspolaganju polaznicima Škole, jer kako kažu "bez njih nema budućnosti marofskog rukometa".

Seniorski sastav će i ovu sezonu vjerojatno završiti bez natjecanja, jer vremena je sve manje i zbog toga su odlučili sve uložiti u rukometni razvoj najmlađih.

"Nadamo se da će nam jesen donijeti bolju situaciju u kojoj će svi uzrasti i kategorije moći trenirati i igrati svoje lige, a do tada vas sve pozivamo da se uključite u rad Škole rukometa. Ako imate dijete rođeno 2009. - 2012. godine dovedite ga u dvoranu da se zabavi i nauči nešto o rukometu. Naši treneri Vas čekaju. Isto tako, ako ste u mogućnosti podržati Školu rukometa svojim savjetom, pitanjem, slobodnim vremenom ili sponzorskom donacijom, javite se upravi Rukometnog kluba Marof, kako bi svi zajedno najmlađima omogućili vrhunske uvjete i pokazali im da u ova čudna i teška vremena nismo zaboravili na njih." poručuju iz RK Marof.

Komentari