donosimo detalje

Svjetsko rukometno prvenstvo iduće godine igrat će se i u Varaždinu, ulaznice uskoro u prodaji

Objavljeno: 09.03.2024. 18:28

Zadnja izmjena: 09.03.2024. 18:28

Foto: Arhiva

Za nešto više od 300 dana čeka nas Svjetsko rukometno prvenstvo koje Hrvatska organizira zajedno s Danskom i Norveškom, a dio utakmica će se uz Zagreb i Poreč, odigrati i u našoj Areni Varaždin.

Hrvatske će dogodine ugostiti čak 16 od ukupno 32 reprezentacije u prvoj fazi, dvije Glavne skupine i cijeli President kup. To drugim riječima znači da će se na našim terenima odigrati 61 utakmica, od ukupno 112.  

- Putem interneta, od 15. ožujka u točno 12 sati, kreće prodaja ulaznica. Uz to, Hrvatski rukometni savez za svoj dio natjecanja, odnosno početak prodaje karata odlučio se pobrinuti na poseban način. Naime, prvih 100 kupaca karata bit će nagrađeno. Stoga, budite brzi jer vas čekaju dresovi reprezentacije, maskote, majice Svjetskog prvenstva i mnogi drugi zanimljivi pokloni – ističe HRS.

Iako će se utakmice Hrvatske reprezentacije igrati u Zagrebu, ne propustite priliku da u Varaždinu pogledate neke od najvećih zvijezda svjetskog rukometa, ali i odlične utakmice. O svim detaljima prodaje, cijenama karata, nagradama, u sljedećih dana Hrvatski rukomenti savez objavit će više informacija!

Komentari