Ted Sator više nije trener hokejaša Medveščaka

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 31.12.2010. 19:37

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: Drago Sopta / CROPIX

Nakon poraza od Jesenica Ted Sator više nije trener hokejaša Medveščaka. Privremeno će ga zamijeniti dosadašnji pomoćnik Douglas Bradley, a medvjedi u subotu, 1. siječnja, igraju u Ledenoj dvorani protiv Albe (18 sati)

- Nakon sastanka predsjedništva kluba shvatili smo da nešto hitno moramo mijenjati. Igrače ne možemo mijenjati, pa smo se odlučili zahvaliti Tedu Satoru. Bilo mi je to jako teško priopćiti Tedu, jer nas je sve zadužio prošle sezone - rekao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Jesu li možda igrači bojkotirali trenera u susretu s Jesenicama?

- To ne bih mogao znati. No, imali smo dojam da igrači nisu dali sve od sebe - istaknuo je Gojanović te dodao nešto i o (ne)disciplini igrača:

- Imali smo indicija da neki igrači nisu poštovali vrijeme kada treba otići u krevet. Odsad to nećemo tolerirati i kažnjavat ćemo svaku nedisciplinu.

Za subotnju utakmicu s Albom momčad će voditi dosadašnji Satorov pomoćnik Douglas Bradley. No, u Medveščaku već traže novog trenera.

- Pregovaramo s nekoliko američkih i kanadskih trenera, koji trenutačno rade u Europi, u njemačkoj i švicarskoj ligi.

Team menadžer Dragutin Ljubić otišao je u četvrtak u Davos, a predsjednik Gojanović u šali mu je poručio:

- Dado, ne vraćaj se bez trenera.

Zbog situacije u klubu sastali su se igrači, a o čemu su međusobno razgovarali objasnio je kapetan Alan Letang.

- Kuća nam se urušila, ali ne do temelja. Zato smo se mi igrači okupili, rekli smo jedni drugima što nas muči i sada vjerujem da će biti bolje. Vrijeme je da i nama krene - kazao je kapetan medvjeda Letang.


Agencija VLM

FOTO: Drago Sopta / CROPIX

Komentari