STOLNOTENISKI KLUB VARAŽDIN

Tijesna pobjeda Varaždinki protiv ekipe HSTK Mladost

Objavljeno: 20.01.2019. 20:37

Zadnja izmjena: 20.01.2019. 20:39

Stolnotenisačice STK Varaždina otvorile su drugi dio sezone domaćom pobjedom protiv HSTK Mladost rezultatom 4:3. 

Prvi meč odigrale su Petra Petek i Ivana Tubikanec gdje je pobjedu odnijela gostujuća igračica rezultatom 3:0. Nakon toga meča za stol su stale Ivana Malobabić i Mirna Tomić gdje je slavila domaća igračica rezultatom 3:0. U trećem meču opet su slavile gostujuće igračice jer je Karla Franović pobjedila mladu Janju Matijašec rezultatom 3:1.

Aktualne državne prvakinje u paru Ivana Malobabić i Petra Petek poravnale su rezultat na ukupnih 2:2 sigurnom pobjedom rezultatom u igri parova 3:0, protiv Ivane Tubikanec i Karle Franović.

Prvi puta u meču STK Varaždin poveo je u petom meču u kojem je Petra Petek savladala Mirnu Tomić rezultatom 3:0. Nakon toga Ivana Tubikanec je poravnala na ukupnih 3:3, pobjedom protiv Janje Matijašec 3:0. U sedmom odlučujućem meču za stol su stale Ivana Malobabić i Karla Franović gdje je Ivana slavila rezultatom 3:2 i time Varaždinkama osigurala veliku pobjedu rezultatom 4:3 protiv šestoplasirane ekipe lige. Varaždinke su bile na četvrtom mjestu Superlige, do ovog kola.

Slijedeće kolo ekipa STK Varaždin gostuje u utorak u 18 sati u Zagrebu protiv aktualnih prvakinja Hrvatke i prvakinja Europe ekipe STK Dr.Časl.

Komentari