NK VARAŽDIN

Tko će igrati za NK Varaždin sljedeće sezone u Drugoj ligi?

Objavljeno: 03.06.2021. 20:28

Zadnja izmjena: 03.06.2021. 20:31

Nakon što je smijene trener i pomoćni trener kao i sportski direktor NK Varaždin u klubu se počelo s pripremama za narednu sezonu u Drugoj ligi.

Predsjednik kluba Dražen Vitez rekao je kako se ovih dana radi na planu kluba i nogometne akademije za razdoblje od 2021. do 2025. godine.

- U potrazi smo za trenerom i sportskim direktorom. Trenutno vodimo razgovore s četiri osobe koje bi mogle  zauzeti ta mjesta u klubu. Sljedeći tjedan ćemo finiširati pregovore i tada ćete znati imena, najavio je Vitez.

Igrački roster bazirat će se na mladim domaćim igračima, kako je i najavljeno.

Odlaze stariji igrači

- S većinom igrača obavio sam razgovor i oni kojima istječe ugovor ili su bili na posudbi odlaze, a svi ostali ostaju. Tako na primjer Tkalčić, Benko, Glavina odlaze. Za Obregona, koji je još pod ugovorom, imali smo dva, tri upita ali za sada ništa više od toga. Prvoj momčadi ćemo priključiti talentirane juniore kao npr. Vugrinec, Havojić, Mezga i drugi, dodao je Vitez.

Prozivka i pripreme za novu drugoligašku sezonu u NK Varaždin počinju 1. srpnja, s obzirom da natjecanje u Drugoj ligi počinje 14. kolovoza.

- Trenirat će se najprije u Varaždinu, a predviđeno je i desetak dana izvan Varaždina, ali o tome više kada dođe novi trener i novi stručni stožer, rekao je Vitez.

Na glavnom terenu se postavlja novi travnjak, a radi se i na dva pomoćna igrališta, tako da će do početka priprema svi preduvjeti za što bolje treniranje biti ispunjeni. - Rok za završetak svih radova na stadionu je 22. srpnja, a za sada sve ide dobrim tempom. Uređenjem dva pomoćna igrališta koji će dobiti i navodnjavanje proširit ćemo mogućnosti za treniranje za sve ekipe i sve uzrasne kategorije, najavio je Vitez.

Komentari