sportski uspjesi

Toplički Karate klub AIK vratio se s natjecanja u Splitu s osvojenih 11 medalja!

Objavljeno: 06.11.2016. 08:53

Zadnja izmjena: 06.11.2016. 08:59

Foto: Karate klub AIK

Karate klub AIK iz Varaždinskih Toplica jučer je gostovao u Splitu na Kyokushin full contact karate natjecanju i pritom su njegove članice i članovi postigli sjajne rezultate vrativši se kući s osvojenih čak 11 medalja, od čega su 3 zlatne.

Konkurencija je bila žestoka, čak sedamdesetak natjecatelja iz čitave zemlje je odmjeravalo svoje snage u borbama punim kontaktom.

Najbolji u svojoj kategoriji bio je Roko Kalničanec u teškoj kategoriji mlađih limača, Marin Šebrek  u srednjoj kategoriji mlađih  kadeta i Karlo Nofta u teškoj kategoriji mlađih kadeta.

Srebro je osvojila Lana Šebrek Blažotić u lakoj kategoriji mlađih limačica, koja se osim osvojene srebrne medalje posebno ističe kao dobitnica pehara za najbolju tehniku svih ženskih kategorija.

Srebrnu medalju je također osvojila Lana Kalničanec u teškoj kategoriji limačica, Nikolina Pantaler u kategoriji seniorka i Dino Slatki u lakoj kategoriji mlađih kadeta.

Elena Hrženjak u lakoj kategoriji mlađih limačica, mlađe limačice laka, Petra Sakač  u kategoriji  cicibanke, Lucija Janušić  u teškoj kategoriji limačica i Marko Dvorski u srednjoj kategoriji mlađih kadeta su uspjeli doći do polufinala i time osvojiti bronce.

Toplički karate klub AIK  pod vodstvom trenera Saše Josipa Mileca je tako postigao fantastičan uspjeh na velikom natjecanju u Splitu te pripremio čvrste temelje za daljnja natjecanja.

Komentari