NK VARAŽDIN

Trebali NK Varaždin pojačanja za novi iskorak u SuperSport HNL-u?

Objavljeno: 07.08.2022. 10:26

Zadnja izmjena: 07.08.2022. 10:33

Dobre igre Varaždina protiv istre 1961, Hajduka i Dinama aktualizirale su pitanje pojačanja ekipe. S obzirom da prijelazni rok još traje, svi se sjećaju prvotnih najava da se i dalje radi na dovođenju iskusnih prvoligaških igrača. Ta je priča sada aktualizirana.

Kovačević je od momčadi s kojom raspolaže postigao vrlo mnogo, podignuo ih je na visoki natjecateljski nivo i svojom igrom pariraju najboljima. Međutim, mnogi se slažu da još malo nedostaje, pa da Varaždin bude ekipa koja i uzima pobjede i bodove, bez obzira protiv koga igra.

Veliki test bit će u naredne dvije utakmice. Osijek, koji je ipak nešto slabije kvalitete od Hajduka i Dinama, te Šibenik s kojim bi trebali pokazati i potvrditi svoju premoć. Već u tim utakmicama ćemo znati koliko su potrebna ta željena pojačanja.

Trener NK Varaždin Mario Kovačević prije početka sezone prizivao je iskusna pojačanja.

- Ljudi u upravi se trude maksimalno. Mi imamo sad dobru i konkurentnu ekipu, a ako dođe koji dobar igrač - uvijek dobro dođe. Naša ekipa je mlada, ali zadovoljan sam s rosterom igrača. Međutim, i drugi se pojačavaju, a konkurencija unutar momčadi je najbolja za igrače i ona ih čini boljima. Situacija je u klubu dobra, pokrivamo se s onim s čim imamo, ne idemo u nešto što ne možemo osigurati i ovi igrači koji su tu daju sve od sebe i to je najbitnije, diplomatski je odgovorio Kovačević.

Sljedeći susret NK Varaždin u SuperSport HNL-u igra se u sklopu 5. kola u Osijeku u nedjelju 14. Kolovoza s početkom u 18,55 sati.

Komentari