Prva ludbreška liga

Treći prvenstveni poraz vodećeg Podravca u golijadi kod Ajaxa, Dinamo uz hat-trick Karića skočio na drugo mjesto

Objavljeno: 28.03.2016. 18:55

Zadnja izmjena: 28.03.2016. 19:49

Foto: NK Podravac Sesvete

Proteklog vikenda kompletirano je i 15. kolo Prve ludbreške lige. Vodeći Podravac iz Sesveta doživio je treći prvenstveni poraz, no i dalje su na samom vrhu lige. 

Nogometaši iz Sesveta poraženi su u golijadi u Komarnici od domaćeg Ajaxa 4:3. Bila je to utakmica s mnoštvom preokreta, a gosti su nakon prvog dijela imali vodstvo od 2:0.

Za Sesvećane su zabijali Nikola Bačani u 28. i Marko Nemec u 37. minuti. No, Komarničani su u drugom dijelu preokrenuli rezultat. Željko Smrk smanjio je u 56., strijelac izjednačujućeg gola bio je Kristijan Cmrečnjak šest minuta kasnije, a Brazilac Pinheiro u 72. minuti doveo je Ajax u vodstvo.

Samo minuti kasnije Bačani je svojim drugim golom izjednačio na 3:3, ali slavlje Ajaxu donio je Smrk svojim drugim golom u 89. minuti. 

Hat-trick Veldina Karića

Drugoplasirani Dinamo iz Apatije uz hat- trick Veldina Karića sa 6:0 je svladao Strugu u Apatiji. U preostalim utakmicama, Radnički je bio bolji od Mladosti iz Sigetca 2:0, Razvitak iz Čičkovine od Karlovca 2:1, Dinamo 01 i Poljoprivrednik u Vrbanovcu su odigrali 2:2, dok susjedski derbi između Bukovčana i Bukovčana 27 u Velikom Bukovcu završio bez pogodaka. 

U sljedećem kolu vodeći Podravac ugošćuje Radnički, drugoplasirani Dinamo iz Apatije gostuje kod Bulovčana 27, dok trećeplasirani Novakovec odlazi na noge Poljoprivredniku. 

Komentari