GRK VARAŽDIN 1930

Trener Mišković: Svaka utakmica je novi početak

Objavljeno: 10.03.2022. 09:33

Zadnja izmjena: 10.03.2022. 09:38

Novi trener GRK Varaždin 1930 Matej Mišković, prije nepunih tjedan dana preuzeo je momčad GRK Varaždin 1930 i vodio ih je već u dva susret.

Trener Mišković dosadašnji izbornih hrvatske kadetske rukometne reprezentacije i trener MRK Dugo Selo upoznat je sa situacijom u varaždinskom premijerligašu i brzo se uklopio u klub.

- Odlično sam dočekan prihvatio sam ponudu sa zadovoljstvo i krenuli smo raditi i prenositi moje ideje. Dečki su odlična ekipa i sigurno su zasluženo u Ligi za prvaka. Nadam se da ćemo biti bolji i bolji iz utakmice u utakmicu., korak po korak. Malo nas ometa izostanak našeg prvog srednjeg i Vidačeka, ali nema panike tu smo koji jesmo i radimo, dodao je Mišković.

Ometaju nas izostanci

U jučerašnjem poraz protiv Sesveta, u odgođenom susretu 2. kola Lige za prvaka, Paket24 Premijer lige Mišković je vidio i dobrih strana.

- Bila je to zahtjevna utakmica, jer nam je došla ekipa koja je prošlo kolo iznenadila Nexe na domaćem terenu. To sve govori o toj ekipi i njihovoj kvaliteti. Mislim da smo dobro pripremili utakmicu, nastojali smo to što je moguće više provesti na terenu, ali ovaj puta su bili bolji rukometaši iz Sesveta. Sljedeći puta dat ćemo sve od sebe da mi budemo ti koji ćemo slaviti. Sada mogu samo čestitati Sesvetama na zasluženoj pobjedi, najavio je Mišković.

GRK Varaždin 1930 u preostalim utakmicama Lige za prvaka tražit će bodove koji će mu omogućiti pomak na prvenstvenoj ljestvici. Nakon tri odigrana kola momčad GRK Varaždin 1930 je na posljednjem mjestu bez osvojena boda.

- Očekivanja i ciljevi su uvijek isti, što se tiče mene osobno kao trenera i GRK Varaždin 1930, svaka utakmica je novi početak. U svakoj utakmici je cilj pobjeda i biti što bolji. Tu nema nikakve dileme niti rasprave, izravan je bio Mišković.

U 4. kolu Lige za prvaka, Paket24 Premijer  lige Varaždinci dočekuju našičku ekipu Nexe. Susret je na rasporedu u nedjelju, 13. ožujka s početkom u 18.00 sati.

Komentari