pročitajte

Treneru NK Varaždina dijagnosticiran karcinom pluća, klub se oglasio priopćenjem

Treneru Mariju Kovačeviću je, kako navode, dijagnosticiran karcinom na dijelu plućnog krila te će nakon dodatnih pretraga biti dogovoreno daljnje liječničko postupanje...
Objavljeno: 10.11.2023. 12:55

Zadnja izmjena: 10.11.2023. 15:36

Nogometni klub Varaždin danas se oglasio priopćenjem u kojem obavještavaju javnost o zdravstvenom izazovu koji je pred trenerom prve momčadi Marijem Kovačevićem.

Treneru Mariju Kovačeviću je, kako navode, dijagnosticiran karcinom na dijelu plućnog krila te će nakon dodatnih pretraga biti dogovorenje daljnje liječničko postupanje.

- Bolest ne sprječava trenera u svakodnevnom vođenju momčadi te će Mario Kovačević nastaviti voditi prvu momčad Varaždina u nastavku sezonu. Ako se tijekom liječenje ukaže potreba za bolničkim liječenjem, klub će pronaći i predstaviti odgovarajuće rješenje za vrijeme eventualnog izbivanja trenera Kovačevića - poručuju iz kluba. 

Iz kluba poručuju kako bolest trenera Kovačića neće sprijačiti u svakodnevnom vođenju momčadi te da će voditi momčad Varaždina u nastavku sezone. U priopćenju također kažu kako će klub pronaći i predstaviti odgovarajuću zamjenu za trenera ukoliko se ukaže potreba za bolničkim liječenjem. 

Nogometni klub Varaždin ovim putem moli medije i zainteresiranu javnost da poštuju trenerovu privatnost tijekom rješavanja ovog zdravstvenog izazova. 

- Klub na čelu s upravom, svim članovima stožera te nogometašima Varaždina svim srcem stoji uz svog trenera, kojem ćemo dati maksimalnu podršku tijekom liječenje, uz želju za brzim i potpunim oporavkom - rekli su iz kluba. 

Komentari