KOMENTAR UTAKMICE

Trener Šibenika Damir Čanadi: "Prvo poluvrijeme je bilo top"

Objavljeno: 20.08.2022. 22:12

Zadnja izmjena: 20.08.2022. 22:13

Trener Šibenika Damir Čanadi također ima podvojene komentare za prvi dio susreta iza drugo poluvrijeme. Varaždin i Šibenik su podijelili bodove u susretu 6. kola SuperSport HNL-a, u utakmici punoj preokreta.

Varaždin je u drugom dijelu promijenio sustav igre, a Šibeniku je trebalo neko vrijeme dok se nije prilagodio, priznao je to i trener Čanadi.

- Prvo poluvrijeme smo bili puno bolji imali smo puno šansi, mislim sedam ili osam. Na kraju smo prema statistici imali 20 udaraca prema golu. Mislim da smo bili neefikasni u prvom dijelu. U drugom dijelu je Varaždin izašao bolji, promijenili su sustav, a nama je trebalo neko vrijeme da se priviknemo. Tako su bili bolji pogotovo prvih dvadeset minuta drugog dijela. S izmjenama smo se stabilizirali i vratili se. Na kraju smo imali nekoliko prilika. Moramo znati to bolje odigrati jer je bila otvorena igra do kraja. Za gledatelje je bila interesantna igra i utakmica. Bila je intenzivna utakmica, puna duela, puna šansi i na kraju još i četiri gola. Evo i Šibenik može zabiti dva gola. Delić je danas puno pokazao. Do sada nismo imali napadača ali sada se vidi kada je Delić u igri da može povući. Prvo poluvrijeme je bilo top, tu sam jako zadovoljan. Na kraju svi moramo biti zadovoljni s 2:2, zaključio je Čanadi.

Pred Šibenikom su sada četiri susreta s momčadima iz „gornjeg doma“, pa ipak žale što se ne vraćaju u Šibenik s punim plijenom.

Komentari