NK VARAŽDIN

Trener Varaždinaca Mario Kovačević očekuje snažnu podršku s tribina u Koprivnici

Objavljeno: 16.09.2022. 07:58

Zadnja izmjena: 16.09.2022. 08:02

Foto: NK Varaždin

SuperSport HNL ulazi u drugu četvrtinu natjecanja, a Slaven Belupo i Varaždin igraju prvi susret 10. kola.

Slaven Belupo će nakon dva dosta teška poraza sigurno tražiti prekid negativnog niza i pobjedu na domaćem terenu. U dva posljednja susreta primili su čak osam golova, pa nije teško za pretpostaviti da će večeras igrati na pobjedu. Vremenski uvjeti neće biti idealni, kao u dosadašnjim kolima, ali obje momčadi će se morati prilagoditi.

Trener Varaždinaca Mario Kovačević očekuje snažnu podršku s tribina i dolazak velikog broja varaždinskih navijača u Koprivnicu.

- Sigurno će oni sada dati sve od sebe da zaustave taj negativni niz. Oni igraju na drugačiji način od nas, a ja ću učiniti sve da se mi kao ekipa nametnemo. Taj susjedski derbi uvijek je bio zanimljiv i za nas i za njih. Mislim da smo zaslužili da nas navijači podrže u Koprivnici. I u Kranjčevićevoj se navijalo lijepo za nas. Da ne kažem da će biti više naših navijača nego njihovih, pa da se opet osjećamo kao doma. Mi ćemo napraviti sve da ih razveselimo večeras, naglasio je Kovačević.

Što se igračkog kadra tiče, svi koji su bili na raspolaganju za prošlu utakmicu i sada spremni, samo  Šego ima još utakmicu pauze zbog crvenog kartona. Susret Slaven Belupa i Varaždina igrat će se u danas, 16. rujna s početkom u 19 sati u Koprivnici.

Komentari