FIGHT CLUB KOVAČIĆ

Treneri Savate kluba FC Kovačić ponovo bili na edukaciji u Francuskoj

Objavljeno: 08.07.2019. 12:15

Zadnja izmjena: 08.07.2019. 12:20

U francuskom gradu Saint Raphael, od 1. do 6. srpnja održan je međunarodni savate seminar u organizaciji Francuskog savate saveza, Europske savate konfederacije CES i Svjetske savate federacije FIS. 

Seminar se održavao u francuskom olimpijskom centru Creps Paca Boulouris gdje se pripremaju i francuski reprezentativci u atletici i drugim sportovima.Iz Savate kluba Fight Club Kovačić seminaru su prisustvovali glavni treneri u klubu Marjana i Siniša Kovačić.  Ovo je četvrta godina za redom kako treneri iz Fight Cluba Kovačić sudjeluju na ovom seminaru, te stečeno znanje  prenose svojim članovima u klubu. 

Marjana Kovačić 2017 godine položila je za međunarodnog suca a kategorije i arbitra u ringu također a kategorije kao najbolja polaznica, 2018. godine položila je za instruktora za Canne de Combat,  a Siniša Kovačić u tri godine položio je za instruktora savatea , srebrenu rukavicu (crni pojas u savateu) i instruktora za Canne de Combat. Ove godine naglasak je bio na tehničko taktičkoj pripremi boraca za assaut što su treneri Fight Cluba Kovačić uspješno savladali.

Za članove Fight Cluba Kovačić nema pauze, već u srijedu 10. srpnja  počinje sportski savate kamp sa projektom "Savate akademija" u organizaciji kluba gdje će se provoditi program treninga polaganja za rukavice, odnosno stupnjeve znanja u savateu, vježbe u prirodi - koordinacija, fizička priprema, trening u vodi. 

Komentari