MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ČK-VŽ

Tri kola prije kraja prvenstva još traje borba za vrh prvenstvene ljestvice

Objavljeno: 31.05.2019. 13:49

Zadnja izmjena: 31.05.2019. 13:53

U tri dana igra se 28. kolo Međužupanijske nogometne lige Čakovec - Varaždin. Zbog utakmice finala županijskog nogometnog kupa ŽNS varaždin ekipa Benje igrat će susret s ekipom Mladosti u Prelogu u četvrtak 6. lipnja, dok će se ostali susretu odigrati sutra i prekosutra.

Polet iz Svetog Martina na Muri "bježi" Varteksu šest bodova ali s obzirom da je u igri još devet bodova, sve je moguće. Novi Marof i Omladinac iz Novog Sela Rok vlasnici su posljednje dvije pozicije na prvenstvenoj ljestvici.

Tri kola prije kraja prvenstva Bumbari se nalaze na drugoj poziciji prvenstvene ljestvice s osvojenih 58 bodova. Šest bodova više ima prvoplasirani Polet, dok Bednja “puše za vratom” s 56 bodova. Subotnji protivnik Nedeljanec nalazi se na 11. mjestu prvenstvene ljestvice s 35 osvojenih bodova. Ova utakmica sigurno će biti svojevrstan pokušaj prekidanja negativnog niza, pred domaćim navijačima u slavljeničkom tjednu. Unatoč tome što igra u posljednje tri utakmice uopće nije bila loša, osvojen je nažalost samo jedan bod.Trener NK Varteks Želimir Orehovec slaže se da to nije dobar rezultat. 
- U svim tim utakmicama igra je bila puno bolja od rezultata, no u fazi obrane radili smo početničke greške, primali golove uglavnom iz prekida i to nam je velika boljka cijelu ovu sezonu. Na svakoj utakmici davali smo maksimum, ali nas s obzirom na prikazanu igru i šanse koje smo stvarali nije htio ni gol, naglasio je Orehovec.

Momčad NK Varteks u ovo kolo protiv Nedeljanca ulazi s problemima s ozljedama i kartoniranim igračima. Susret će proustiti dva igrača zbog kartona, Kuhar i Sušac ali mladi igrači koji će dobiti priliku trebali bi dati sve od sebe kako bi se ubilježilo nova tri boda.

 

Raspored svih utkamica 28. kola MŽNL Čakovec - Varaždin

Subota, 1. lipnja, s početkom u 17,30 sati

  • Ludbreg: Podravina - Pušćine
  • Novo Selo Rok: Omladinac(NSR) - Rudar
  • Sračinec: Varteks - Nedeljanec
  • Sveti Martin na Muri: Polet (SMnM) - Međimurec

Nedjelja, 2. lipnja, s početkom u 17,30 sati

  • Novi Marof: Novi Marof - Jalžabet
  • Turčin: Dubravka-Zagorac - Nedelišće
  • Palovec: Dinamo(D) - Sloga(Č)

Četvrtak, 6. lipnja s početkom u 17,30 sati

  • Prelog: Mladost Komet - Bednja

Komentari