TK MARATHON 95

Triatlon liga "Beciklin" vozi i dalje po Aquacitiyu

Objavljeno: 18.07.2022. 08:17

Zadnja izmjena: 18.07.2022. 16:30

Foto: TK Marathon 95

Triatlon liga "Beciklin", njezino 2. kolo održano je u nedjelju, 17. srpnja na  Aquacitiyu. Među natjecateljima bili su i oni koji su stigli iz Slovenije i Mađarske ali i iz brojnih naših županija.

Tako se 90 natjecatelja okušalo u aquatlonu, supersprint triatlonu i sprint triatlonu.

U najkraćoj dionici, u aqatlonu za najmlađe prva tri mjesta u ženskoj konkurenicji odnijele simpatične gošće iz Triatlon kluba Barcs redom: Boszo Sonia , Jambor Katalin i Jambor Julia, kod dječaka ovaj puta najbrže je plivao i trčao Borna Večerić, drugi je bio Šoić Tin, dok je treće mjesto osvojio Roko Kišasondi

U supersprint triatlonu sudjelovalo je ukupno 41 (10 žena i 31 muškarac) natjecatelja i natjecateljki, u jakoj konkurenciji kod muškaraca ovaj puta pobjedu je odnio Lendsze Mate, drugi je bio njegov klupski kolega iz Triatlon kluba Barcs Bence Aron, dok je treći ciljem projurio Karlo Dimec.

Kod žena najbolja je ovaj puta bila Zara Horjan, druga je bila Kiara Hren dok je treće mjesto osvojila Mira Boszo.

U najdužoj i najtežoj disciplini Sprint triatlonu pobijedila je kod žena Lora Žuliček druga je bila Tihana Kišak a treća Hren Jana.

Kod muškaraca ovaj puta je slavio Rašan Lovro, par sekundi iza njega u cilj je ušao Neven Radotović dok je treći bio Sven Relac

Treba još napomenuti da je na sprint triatlonu isto tako sudjelovao 41 netjecatelj ( 8 u ženskoj i 33 u muškoj).

Komentari