KOMENTAR UTAKMICE

Turković: Dobio sam iz ove utakmice ono što sam htio

Objavljeno: 17.10.2021. 11:32

Zadnja izmjena: 17.10.2021. 11:37

Rukometaši GRK Varaždin 1930 namučili su sinoć ekipu Nexe, nisu osvojili bodove, ali se vratio elan i želja za pobjedom u momčad.

Utakmica je sinoć završila rezultatom 27:33, a gosti iako u ulozi favorita, nisu jednostavno došli dobova. Utakmicu su obilježili vratari na obje strane. Nexeov Moreno Car imao je 12, a Varaždinov Tin Herceg samo jednu obranu manje. Što se pak tiče najboljih strijelaca, oni su Halil Jaganjac s osam pogodaka i domaći Fabijan Grubišić sa sedam zgoditaka.

Trener Varaždina 1930 Damir Turković pozitivno gleda na utakmicu, jer je osnovni cilj bio vratiti pozitivan elan i želju za pobjedu u momlad.

- Dobio sam iz ove utakmice ono što sam htio. Još uvijek nas prati domaći poraz protiv Zameta, a sada tražimo elan da nam se vrati pobjednički duh. Ni u Sesvetama nismo uspjeli pokazati dobru igru ni taj elan i želju, ali danas smo to tražili i to smo i dobili. Mislim da smo jako dobro parirali. Za iskorak dalje nedostaje nam rotacija i mi još uvijek ne možemo pratiti tempo u takvom ritmu u takvoj utakmici, s takvim protivnikom, zaključio je Turković.

Fabijan Grubišić, najefikasniji ali i jedan od standardno ponajboljih igrača varaždinskih Dabrova ovako je ocijenio sinoćnji susret: 

- Mislim da je presudila kvaliteta. Ekipa Nexe je jedan rang više od nas. Mi smo pokazali našu borbenost, volju i želju. Dečki su pokazali da mogu i žele više. Pogotovo se to vidjelo u prvom poluvremenu, kasnije je to malo palo, ali zadovoljni smo rezultatom i igrom koju smo pokazali, dodao je Grubišić.

Sljedeći susret GRK Varaždin 1930 igra u Kutini protiv ekipe Moslavine, u sklopu 7. kola Paket24 Premijer lige, Lige B narednog vikenda.

Komentari