Turnir u čast poginulom hrvatskom branitelju Vlatku Imbrišiću Malom

Objavljeno: 26.06.2012. 17:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Foto: arhiva.evarazdin.hr

Na blagdan Tijelova, s početkom u 10 sati na igralištu V. osnovne škole, održano je završno obilježavanje 20. godišnjice Memorijalnog malonogometnog turnira ″Vlatko Imbrišić Mali″.

Memorijalni turnir započeo se igrati u čast poginulom hrvatskom branitelju davne 1992. godine, a postao je tradicionalno međugeneracijsko druženje kojim se želi sačuvati uspomena na žrtvu i doprinos u stvaranju naše Domovine.

Na turniru su i ove godine sudjelovale iste četiri ekipe: Farmeri, Gentlemani, Panda i Ving. Ove godine organizacijski odbor osim samog turnira pripremio je i odlazak u Kukunjevac na mjesto pogibije, polaganje cvijeća na spomenik Vlatku Imbrišiću Malom, te polaganje vijenca na varaždinskom groblju.

Uz mnogobrojne uzvanike i publiku, ovogodišnji jubilarni turnir započeo je uz minutu šutnje za sve pale hrvatske branitelje, a protekao je u sportskom nadmetanju i opuštenom druženju.

Pobijedila je ekipa Gentleman koja je u vrlo neizvjesnoj utakmici do samog kraja, pobijedila pomlađenu ekipu Vinga.

No nitko nije izgubio, jer nakon sportskog dijela, proglašenja pobjednika, ″igrača″ godine i najboljeg strijelca, započelo je i potrajalo do kasno u noć druženje uz pjesmu, roštilj i piće.

Komentari