STOLNOTENISKI KLUB VARAŽDIN

U Areni Varaždin počelo 49. Otvoreno prvenstvo Varaždina

Objavljeno: 08.11.2019. 18:06

Zadnja izmjena: 08.11.2019. 18:08

Od danas do nedjelje u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin održava se 49. Otvoreno prvenstvo Varaždina i 15. Memorijal Mirko Abramović.

Kao i svake godine ovaj turnir će biti vrlo dobro posjećen, jedan je od većih u Hrvatskoj po broju sudionika, a tako će biti i ove godine kada će na njemu nastupiti oko 450 natjecatelja iz Hrvatske, ali i Slovenije, BiH i Austrije.
Organizator je STK Varaždin, koji je ove godine slavi 50 godina postojanja. 
- Svake godine idemo prema naprijed, stabilan smo klub koji spada u kategoriju najboljih u Hrvatskoj, rekao je predsjednik STK Varaždin Tomislav Crnadak. - Ako ne i najbolji kod žena. Imamo odličnu omladinsku školu, ulažemo u mlade, imamo dva vrlo jaka turnira, a cilj je da još više napredujemo. Organizacijski, u radu s mladima, tehnički ali i financijski, dodao je Crnadak.

Trener STK Varaždin Saša Suhodolčan istaknuo neke od prošlogodišnjih igračkih uspjeha kluba. - Kadetkinje su ekipne prvakinje, juniorke viceprvakinje, seniorke viceprvakinje i osvojeno drugo mjesto u Kupu. Petek je opet osvojila duplu krunu, Malobabić je lani bila najbolja igračica lige. Svakako prije svega želimo dobru omladinsku školu, naglasio je Suhodolčan.

Komentari