BK THOR

U BK Thor iz Bartolovca zadovoljni su ovogodišnjim rezultatima

Objavljeno: 26.12.2021. 18:55

Zadnja izmjena: 26.12.2021. 18:57

Kraj kalendarske godine vrijeme je kada se u sportskim klubovima zbrajaju postignuća, pa je tako i u Boksačkom klubu Thor iz Bartolovca kraj Varaždina.

Iako postoji samo godinu i pol,Thor je ostvario zapažene rezultate kako na državnoj tako i na međunarodnoj smotri.

Timi Maslić, Denis Črepinko i Rafael Malašić u kategoriji mlađih seniora osvojili su medalje u Novom Sadu i Beogradu nastupivši za reprezentaciju Hrvatske.

Timi Maslić kao prvi reprezentativac Hrvatske koji dolazi iz BK Thora odradio je pripreme u Ukraini za Svjetsko prvenstvo međutim zbog povrede je cijelu tekuću godinu bio van stroja te propustio ostatak sezone.

Denis Črepinko je nastupio na Svjetskom prvenstvu u Kielcu u Poljskoj te na Vojvođanskoj zlatnoj rukavici.

Luka Sačić  u kategoriji kadeta osvojio je zlatno na pretižnom međunarodnom turniru Zagreb Open dok su Roko Mikulić, Karin Horvat i Valerija Vugrinec osvojili broncu.

Na državnom prvenstvu Lana Skupnjak osvojila je zlato i osvojila naslov državne prvakinje u kategoriji mlađih kadeta a Valerija Vugrinec, Lorena Horvat i Nikolina Govedić osvojile su srebrna odličja i postale vice prvakinje Hrvatske.

Na nastupima u 1.HBL Denis Črepinko osvojio je četiri pobjede u četiri nastupa,Roko Mikulić dvije pobjede u dva nastupa, Lorena Horvat dvije pobjede u dva nastupa i najmlađi Ivano Horvatić u svom debiju je pobjedio i donio nove bodove za BK Thor.

Komentari