realne šanse u uzvratu

U drami petih setova STK Starr izgubio prvi finalni meč Europske Superlige

Objavljeno: 25.04.2017. 16:47

Zadnja izmjena: 25.04.2017. 16:48

U prvom finalnom meču Europske Superlige varaždinski STK Starr izgubio je na gostovanju u slovačkim Vydranyma protiv istoimene momčadi s 4:6. A uz malo više koncentracije i sreće - Starrovci su mogli izvojevati i pobjedu.

Naime, čak pet mečeva u ovom susretu završilo je rezultatom 3:2. Od toga su Starrovci izgubili tri takva meča, vjerojatno najviše boli poraz Tomislava Zubčića protiv Zoltana Lelkesa. Kao što vidite i na fotografiji u prilogu, Varaždinci su imali 4:4, a Zubčić je vodio s 2:1 u setovima. Da stvar bude još gora - Zubčić je i meč protiv Samuela Novota izgubio s istim rezultatom. Najbolji u ekipi Varaždinaca bio je Zeng Jia, koji je zabilježio dvije pobjede i jedan poraz.

Povijesni meč ove nedjelje

Starrovcima sada ostaje žaliti za propuštenom velikom prilikom, ali im definitivno ostaju realni izgledi za uzvrat kojega trebaju dobiti s rezultatom boljim od 6:4. Uzvratni susret finala Europske Suprelige igra se u nedjelju od 13.30 u LifeClass Termama Sveti Martin, a izravni prijenos moći ćete i pratiti na web stranici www.stolni-tenis.com. Našim igračima svakako je potrebna potpora navijača kako bi ostvarili povijesni uspjeh osvajanja ovog europskog prestižnog natjecanja.

Komentari