od austrije do zagreba

U dva dana Varaždinci se naputovali, odradili dvije pripremne utakmice, od kojih jednu pravu 'maratonku'

Objavljeno: 12.02.2018. 10:16

Zadnja izmjena: 12.02.2018. 10:19

Foto: Arhiva

Nakon što su imali nekoliko otkazanih pripremnih utakmica, NK Varaždin je pojačao tempo, pa je ovog vikenda odradio dvije utakmice zaredom. I proveli dosta vremena na putovanjima, ali i na terenu.

Prvo su se ovoga petka zaputili u austrijski Straden i tamo odigrali meč s NK Murom, u kojemu su morali stalno ganjati rezultat. Gubili su i s 0:1, pa i s 1:3, ali su na koncu golovi Mario Sačera i Domagoja Drožđeka (2) utakmicu priveli egalu od 3:3. 

'Maratonka' u Zagrebu

Varaždin je utakmicu započeo u sastavu Nevistić - Kolarić, Senić, Čelić, Kulenović - Jertec, Jevtovski, Golubar - Drožđek, Glavica, Klepač. Potom su Varaždinci otputovali u Zagreb i odigrali prijateljsku utakmicu s negdašnjim prvoligašem - a sada trećeligašem - NK Zagrebom u kampu Zagreba u Veslačkoj ulici.

Ono što je za ovu utakmicu specifično jest da se igrala 3 puta 45 minuta. U toj pravoj nogometnoj 'maratonki' - s dosta izmjena igrača u obje momčadi, Varaždinci su ostvarili uvjerljivu pobjedu od 4:1. Golove su dali Drožđek, Sačer, Kolarić i Kulenović. Momčad očito hvata tempo i sve su spremniji za nastavak prvenstva u ožujku.

Komentari