NK ZELENGAJ

Na fotografijama igrališta NK Zelengaj u Donjem Kućanu osjeća se sjetno raspoloženje

Objavljeno: 03.05.2020. 19:27

Zadnja izmjena: 03.05.2020. 19:33

U Donjem Kućanu u NK Zelengaj također su nestrpljivi i jedva čekaju početak treninga i nastavak redovnih klupskih aktivnosti.

Osim uređenja terena i okoliša, te klupskih prostorija u klubu su i poetski rapoloženi pa redovno objavljuju prave umjetničke fotografije igrališta. 

Jedna od njih ima za motiv drvo pokraj terena, kojeg zovu Žongler, zašto vidjet ćete sami.

"Neobično drvo koje se nalazi pokraj igrališta NK Zelengaj u Donjem Kućanu kao da je i samo poželjelo zaigrati nogomet rastući godinama uz miris trave, golove, lopte i zvukove karakteristične za nogometno igralište. Tako svakog proljeća u određeno doba dana iz određenog kuta dobijete dojam kao da ovo drvo žonglira užarenim suncem na nebu. Ako vas vremenski uvjeti posluže, naravno." komentar je ispod fotografije na službenoj facebook stranici kluba. Takvih rečenica ne bi se postidio ni Grigor Vitez, pa bi možda napisao i novu pjesmu - umjesto Kad bi drveće hodalo, možda bi se zvala Kad bi drveće žongliralo.

Ovo nije jedina fotografija u kojoj se osjeća sjeta, što je nogometno igralište prazno pa pogledajte i još nekoliko zanimljivih fotografija.

Komentari