bod izmakao za dlaku

OVO SE ZOVE PEH U infarktnoj završnici Vidovec prosuo bodove protiv PPD Zagreba 2

Objavljeno: 16.09.2017. 09:27

Zadnja izmjena: 16.09.2017. 09:30

Jučer je Vidovcu iz ruku izmakao najmanje bod u vrlo neizvjesnoj i pred kraj infarktnoj utakmici s PPD Zagrebom 2 u prvom kolu nove sezone Prve Hrvatske rukometne lige Sjever.

Vjerojatno i jutro nakon utakmice igrači Vidovca u svojim glavama vrte film posljednje minute meča. Mladi Zagrepčani su vodili od samog početka utakmice - u jednom trenutku je bilo i 7:1, da bi poluvrijeme završili s 2 gola prednosti.

Dva zapucana sedmerca

Vidovec izjednačuje tek u 49. minuti meča, a minutu i pol prije kraja ostvaruju i svoje prvo vodstvo 28:27. I onda kreće triler u posljednjoj minuti - kod 28:28 Dobovičnik promašuje sedmerac za Vidovec a PPD Zagreb postiže gol za novo vodstvo. U posljednjim trenucima susreta još jedan sedmerac za Vidovčane - ovaj put puca Kristijan Štefičar, ali vratar Vrbić brani njegov udarac i bodovi odlaze u Zagrebu. Ipak i ovaj je meč pokazao da je Vidovčane praktički nemoguće pobijediti na njihovom terenu. Vidovčani u sljedećem kolu gostuju i Virovitici i realno je očekivati prve ovosezonske bodove.

Komentari