MNK NOVI MAROF

U MNK Novi Marof stigla tri pojačanja, u pregovorima još dva

Objavljeno: 21.07.2022. 20:17

Zadnja izmjena: 21.07.2022. 20:20

Malonogometni klub Novi Marof vrlo aktivno radi na dovođenju pojačanja u prijelaznom roku. Ovih dana predstavili su tri pojačanja za novu natjecateljsku sezonu. Tako se u klub se vraćaju Franko Hučić i Antonio Gracin, a veliko pojačanje je iskusni Ivan Matan.

  • Franko Hučić (1991.) u Novi Marof se vraća nakon sezone u Uspinjači Gimki,  nastupao je još za zagrebačke klubove Kozakiv, Agram Extreme, Fusio i Naional.
  • Antonio Gracin (1995.) također dolazi iz Uspinjače Gimke nakon dvije sezone.  Mali nogometn započeo je igrati u Primoštenu, zatim je uslijedio Kastavu pa Novi Marof i  zatim Uspinjača Gimki.
  • Ivan Matan (1992.) je zasigurno veliko pojačanje Novi Marof. Najnoviji angažmani bili su u Mariboru, Alumnusu, Uspinjači Gimku i Futsal Gorica Epic Brozo. Vrlo je važno naglasiti kako je Matan bio član reprezentacije BIH.

Dragutin Đakmanac, predsjednik MNK Novi Marof naglašava kako to nisu sva pojačanja koje planiraju za narednu sezonu u 2. HMNL Zapad. Već sljedeći tjedan obećava predstaviti još jednog igrača koji će biti veliko pojačanje za ekipu, te zatim za kraj slijedi i "kapitalac" koji se još dvoumi.

Podsjetimo se da je Novi Marof sezonu završio na 7. mjestu, a navedena pojačanja sigurno bi pogurala mladu ekipu prema vrhu prvenstvene ljestvice. 

Komentari