STOLNOTENISKI KLUB VARAŽDIN

U najneizvjesnijem susretu 3. kola HEP Superlige stolnotenisačice STK Varaždin izgubile u Zagrebu od ekipe STK TIS

Objavljeno: 24.10.2018. 12:13

Zadnja izmjena: 24.10.2018. 12:17

U 3. kolu HEP Superlige za stolnotenisačice najneizvjesniji susret odigrao se u Zagrebu gdje je STK TIS Zagreb slavio nad STK Varaždin, nakon sedam mečeva rezultatom 4:3.

Varažfinke su povele pobjedom Malobabić od 3:0 nad Arapović. Zatim je Cakol lako svladala Petek s 3:0, a 2:1 za Zagrepčanke postavila je Jazbec svladavši Kovaček s 3:0. Varaždinke se vraćaju na krilima Malobabić i Petek, koje su bile bolje u igri parova od Jazbec i Cakol 3:2. Zatim je uslijedio susret koji je usmjerio meč u korist domaće ekipe. Mlada kadetska reprezentativka Arapović pobijedila nakon pet setova seniorsku reprezentativku Petek 3:2. Nesavladiva Malobabić donijela ije zjednjačenje ukupnog rezultata, nakon što je s 3:1 svladala Jazbec. U posljednjem odlučujućem meču Cakol je s 3:0 svladala Matijašec i bodovi ostaju u Zagrebu.

U sljedećem kolu STK Varaždin gostuje u Bjelovaru kod istoimene ekipe. STK Varaždin je trenutno na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice sa četiri osvojena boda, dok su Bjelovarčanke osme s tri boda. 

Komentari