cross utrka

U nedjelju sudjelujte u 8. cross utrci & dječjoj utrci Lančić-Knapić

Objavljeno: 06.06.2017. 08:35

Zadnja izmjena: 06.06.2017. 08:35

8. cross utrka Lančić-Knapić" i „Dječje utrke Lančić - Knapić: Trčanje je radost!" u organizaciji "Društva za športsku rekreaciju Lančić – Knapić" održat će se u nedjelju 11.lipnja.

Okupljanje i prijave su u društvenom domu u Knapiću od 9 sati. Start dječjih utrka je u 10 sati, a glavne cross utrke u 11:30 sati. Dječje utrke trče se u 12 kategorija na relacijama od 20 do 500 metara. Dužina cross utrke je 5 kilometara i sadrži 10 kategorija.

NAGRADE:

- diplome za sudjelovanje za sve trkače

- pehari za troje ukupno najboljih u muškoj i ženskoj konkurenciji

- medalje za najbolja tri trkača po kategorijama

- nagrada pokrovitelja utrke za 1. mjesto po kategorijama

- pehar za masovnost ekipi s najviše sudionika na utrci (cross utrka + dječje utrke)

Utrka se boduje za "Trkački kup sjeverozapadne Hrvatske".

Nakon utrke za sve trkače osiguran je domjenak i okrepa uz ugodno druženje u društvenom domu u Knapiću. Pehar za masovnost dodjeljuje se ekipi s najviše sudionika utrke - trkači moraju završiti utrku - zbraja se nastup trkača u cross utrci zajedno s nastupom trkača u dječjim utrkama. 

Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić je dobrovoljna udruga građana koja pruža građanima svih uzrasta mogućnosti da putem redovitih ili povremenih sportsko - rekreacijskih aktivnosti ostvaruju interese i potrebe koje doprinose očuvanju zdravlja, vitalnosti, razvoju stvaralaštva i psihofizičkih sposobnosti.

Komentari