ljeto u ivancu

U nedjelju trail utrka u Gačicama i dječja utrka u Lančiću

Objavljeno: 23.07.2022. 09:23

Zadnja izmjena: 23.07.2022. 09:23

Ovog vikenda širom ivanečkog područja nastavlja se sportski program Ljeta u Ivancu, a na repertoaru su sportsko-rekreativni sadržaji za sve dobne skupine građana u organizaciji DŠR-a Lančić-Knapić i Atletskog kluba Varaždin.

U nedjelju se u Gačicama u organizaciji Atletskog kluba Varaždin održava 2. trail utrka dopadljiva naziva "U gaćicama v Gačice". S obzirom na odličan odaziv i izvrsne dojmove od prošle godine, utrka se održava i ove godine, a start je planiran u 10 sati. Trkačima su na raspolaganju tri staze: "Duge gaće" u dužini od 18 kilometara, "Kratke gaće" u dužini od 7 kilometara te "Vražji stolček" u dužini od 3 kilometra. Start i cilj svih utrka je na malonogometnom igralištu u Gačicama.

DŠR Lančić-Knapić, također za nedjelju priprema tradicionalnu i poznatu utrku za najmlađe pod nazivom "Trčanje je radost". Utrka se održava već desetu godinu zaredom, a početak je planiran za 10 sati. Okupljanje i prijave trkača počinju u 9 sati na malonogometnom igralištu SRC Lančić (kod Matišićevog bajera).

Komentari