nakon 4 uzastopna poraza

U NK Varaždinu poraz u Sesvetama čak probudio i optimizam: 'Ovo je već bilo puno bolje...'

Objavljeno: 06.11.2017. 10:02

Zadnja izmjena: 06.11.2017. 10:02

Foto: Željko Porobija

Nakon što su u subotu pretrpjeli 3. uzastopni prvenstveni poraz - te računajući i onaj u kupu s Cibalijom sveukupno 4. - Varaždinci su pali na 8. mjesto Druge HNL, s davno osvojenih 18 bodova.

Ipak, na jutrošnjoj nas je presici dočekao i blagi optimizam trenera Kovačevića, jer je, prema njegovom mišljenju, Varaždin prikazao puno bolju igru nego protiv Kustošije i Dragovoljca.

- Da smo pobijedili, nitko ne bi rekao da je nezasluženo. Dvaput smo se vraćali u igru, onda se rezultat lomio, nažalost - oni su postigli gol. - objasnio je Kova, dodajući kako je gol pao nakon nepotrebnog prekršaja Bamidelea i onda nakon vrlo nes(p)retne intervencije Nevistića, koji je ispustio već uhvaćenu loptu. Ipak, prikazana igra budi nadu u bolje rezultate u naredna 4 kola do kraja ovog dijela sezone.

A prve bodove očekuju već ove subote u domaćem susretu s Lučkom - od kojega su u prvom dijelu sezone izgubili 3:0.

- Igrači i dalje vjeruju da možemo napraviti puno u ova 4 kola, bodrimo se, atmosfera nije loša. Mislimo da smo puno bolja ekipa od Lučkog, samo moramo to pokazati i na terenu. - optimistično je najavio subotnji meč igrač Karlo Težak. Na kraju napominjemo da meč ove subote počinje u 13.30. Iako su 8. njima Hajduk na 4. mjestu bježi svega 3 boda - tako da se Varaždin još može vratiti u gornji dio tablice.

Komentari