brojne discipline

U Novom Marofu ovog tjedna Olimpijada dječjih vrtića, evo detalja

Objavljeno: 22.05.2023. 08:40

Zadnja izmjena: 22.05.2023. 08:40

Zajednica športskih udruga Novi Marof u suradnji s Dječjim vrtićem Novi Marof i ove godine organizira 19. po redu Olimpijadu dječjih vrtića.

Sportska natjecanja i promicanje duha olimpizmi održat će se u petak, 26. svibnja na igralištu NK Novi Marof s početkom u 16 sati. Pored mališana Dječjeg vrtića Novi Marof, svoje sudjelovanje na olimpijadi potvrdili su Dječji vrtić "Bambi" Novi Marof, Dječji vrtić "Sretna djeca" Novi Marof, Dječji Vrtić "Tratinčica" Varaždinske Toplice, Dječji vrtić "Vlakić" iz Martijanca, Dječji vrtić "Potočić" iz Jalžabeta, Dječji vrtić "Leptirić" iz Ljubeščice i Dječji Vrtić "Pčelica" iz Zagreba.

Polaznici vrtića i sudionici olimpijade natjecat će se u trčanju na 60 metara, trčanju štafete 4 x 20 metara, skoku u dalj, bacanju loptice i nogometu. U sportskom natjecanju sudjelovat će i odgojiteljice iz svih vrtića u disciplini koju će odrediti Dječji vrtić Novi Marof. Za najbolje pojedince i ekipe osigurane su medalje, pehari i plakete.

Pored Hrvatskog olimpijskog odbora, Zajednice športskih udruga Novi Marof i grada Novog Marof glavni pokrovitelji ove sportske priredbe su novomarofske tvrtke Knauf insulation d.o.o. i Comet d.o.o.

Komentari