SUPERSPORT HNL

U Osijeku cijene Varaždin i igru koju su prikazali do sada

Objavljeno: 13.08.2022. 08:00

Zadnja izmjena: 13.08.2022. 09:45

Uoči gostovanja Varaždina u Osijeku, u sklopu 5. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, u Gradskom vrtu su se opsežno priprema ali za ovaj susret.

"Svi itekako poštuju i Varaždin odnosno način na koji su se predstavili pri povratku u HNL", piše na službenim stranicama NK Osijek.

Trener NK Osijek Nenad Bjelica u sklopu priprema za sutrašnju utakmicu protiv Varaždin, dogovorio je utakmica protiv Đakovo Croatije, u kojoj je tražio neke nove opcije u pripremi za nedjeljni ogled.

- Mlada i poletna momčad, brza, dobro posložena s odličnim trenerom. Stvarno u osvježenje za HNL, ne samo zbog rezultata već i zbog igre koju pokazuju i na tome im moramo čestitati. U svim utakmicama su pokazali visoku kvalitetu, očekujemo momčad koja će doći igrati neopterećeno i tako ostvariti pozitivan rezultat. Mi gledamo sebe, ukoliko posložimo ove kockice u glavi koje su u ovom trenutku malo pobrkane onda se možemo nadati pobjedi. Kroz trening, razgovore i podizanje atmosfere unutar momčadi možemo doći do prave energije s kojom možemo pobijediti Varaždin u nedjelju, poručio je Bjelica na službenim sstarnicama NK Osijek.

Komentari