NOGOMETNI KLUB IVANČICA

U posljednjoj pripremnoj utakmici pred proljetni dio 1. ŽNL u Ivanec dolazi doprvak treće slovenske lige

Objavljeno: 06.03.2019. 20:54

Zadnja izmjena: 06.03.2019. 20:59

U posljednjoj pripremnoj utakmici na gradskom igralištu u Ivancu, NK Ivančica odigrat će još jednu međunarodnu utakmicu a gosti dolaze iz ŠD Videm Pri Ptuju.

Radi se o odličnoj slovenskoj momčadi koja se bori za ulazak u 2. SNL s obzirom da je jesenski doprvak 3. SNL Sjever. Za taj klub posljednjih godina igra ili je igralo dosta naših igrača (Murić, Škvarić, Kostanjevec, Božak, Žuliček), a upravo se u neto završenom zimskom prijelaznom roku iz tog kluba, u redove Ivančice vratio Dominik Božak.

Nakon snažnog Poleta (SMnM) koji je gostovao prošle subote, ivanečka publika opet ima priliku vidjeti odličan nogomet, dvije kvalitetne ekipe. U ovojj utakmici igrači Ivančice trebali bi pokazati koliko spremni ulaze u proljetni dio prvenstva, bez obzira što je subotnji gost dva ranga više.

Za tu utakmicu pozvani su slijedeći igrači; Andreić, Stolnik, Friščić, Vuglač, Loparić, D. Jagić, Ribić, Gregur, T. Jagić, Božak, M. Jerebič, D. Jerebič, Vrbanić, Eršegović, Vuković, Kolarek, Piskač, Martinčević.

Utakmica se igra u subotu s početkom od 15,00 sati na gradskom stadionu u Ivancu.

Komentari