NK VARAŽDIN

U prodaji su ulaznice za najvažniju utakmicu sezone

Objavljeno: 16.05.2022. 12:18

Zadnja izmjena: 16.05.2022. 12:24

NK Varaždin ima veliku priliku da već sljedeću nedjelju osigura prvo mjesto u Drugoj HNL i na taj način da se vrati u najviši rang hrvatskog nogometa.

U tom povratku u Prvu HNL bit će im od velike pomoći navijači i ljubitelji nogometa u Varaždinu. Susret u kojem bi pobjedom osigurali prvo mjesto u Drugoj HNL igra se u nedjelju, 22. svibnja u Varaždinu s početkom u 17.00 sati, a u goste im dolazi momčad Dugopolja.

Varaždin je trenutno prvi s četiri boda prednosti ispred Rudeša, a svega dva kola su prije kraja natjecanja u ovoj sezoni.  Dugopolje je poslije 28 odigranih kola deveto s 20 bodova manje od Varaždina. Rudeš će biti domaćin Sesvetama, koje je u prolom kolu pobijedio Varaždin.

Iz NK Varaždin zato pozivaju sve navijače i ljubitelje nogometa da podrže u nedjelju, 22.  svibnja Varaždin na putu prema pobjedi i da na kraju zajednički proslave povratak Varaždina u Prvu HNL.

Od danas, od ponedjeljka 16. svibnja, od 12.00 sati u caffe baru Contra počela je pretprodaja ulaznica za nedjeljni susret protiv Dugopolja. Cijene su 30 kuna za Zapad Sredinu i 20 kuna za Zapad Lijevo & Desno.

Komentari