M18 EHF EURO 2018 VŽ - KC

U prodaji su ulaznice za susrete EP za rukometaše do 18 godina koje će se igrati u Varaždinu i Koprivnici

Objavljeno: 25.07.2018. 16:49

Zadnja izmjena: 04.08.2018. 10:46

Nakon Europskog prvenstva koje se održalo u siječnju Hrvatska će drugi put zaredom u kolovozu ugostiti najbolje europske rukometaše do 18 godina. Od 9. do 19. kolovoza u Varaždinu i Koprivnici moći ćete gledati utakmice najboljih europskih reprezentacija u uzrastu do 18 godina.

U skupinama C i D koje se igraju u Varaždinu nastupit će reprezentacije Mađarske, Njemačke, Rusije, Španjolske, Islanda, Slovenije Poljske i Švedske. Arena Varaždin će također ugostiti i finalni vikend turnira odnosno polufinalne utakmice i utakmice za plasman do prvog do osmog mjesta.

U Koprivnici igraju reprezentacije iz skupina A i B gdje je i Hrvatska, a u dvorani gimnazije Fran Galović igrat će se još u skupini A reprezentacije Izraela, Portugala i Srbije; dok će u skupini B igrati reprezentacije Danske, Francuske, Norveške i Rumunjske. Nakon toga ih očekuju još dvije utakmice razigravanja u Koprivnici, pa završnica u Areni Varaždin.

Ulaznice se već sada mogu kupiti u Areni Varaždin i dvorani Fran Galović u Koprivnici. Ulaznice su dostupne na ulaznice.hr po cijenama od 30kn i 70kn za finalni dan.

Komentari