UDRUGA VUK

U sklopu Hladoveena ljetnog programa za mlade u P4–centru i turnir FIFA EURO 2020

Objavljeno: 30.06.2020. 18:19

Zadnja izmjena: 30.06.2020. 18:22

Hladoveena je ljetni program za mlade koje u P4 – centru za mlade i nezavisnu kulturu u Varaždinu, na adresi Ulica Petra Preradovića 4, organizira Udruga mladih Varaždinski underground klub. Prvo izdanje Hladoveene održano je prošlog ljeta kada je u tri vikenda, koliko je trajao program, okupio 300-tinjak mladih osoba.

S obzirom da je Europsko nogometno prvenstvo odgođeno za 2021, dvorište Hladoveene pretvorit će u virtualni nogometni teren. Po uzoru na Euro 2020, organiziraju turnir u FIFA-i na PlayStationu s pravom malom “fan zonom” pod nazivom EURO 2020 iz Hladoveene. Prijave su otvorene za sve zainteresirane. Grupna faza turnira bit će održana u subotu, 4. srpnja, a knockout faza 11. srpnja. U sklopu turnira, bit će održan i popratni program (stolni nogomet, mini nogomet, DJ).

Prijave su moguće možete na linka: https://tinyurl.com/ya4hlz2o, broj prijava je ograničen, a traju do 2. srpnja.

Najbolje očekuju vrijedne nagrade, a neke su osigurali Hacienda Centar (paintball), Cluego Escape Room Varaždin i NK Varaždin.

Ove godine u šarmantnom dvorištu Hladoveene, od 15. lipnja do 10. kolovoza, VUK organizira različite besplatne programe za mlade, između ostalog koncerte lokalnih bendova, ljetno kino, književne večeri, oslikavanje murala i brojne druge radionice (DJ radionice, psihološke radionice, radionice programiranja, radionice izrade predmeta od drva i sl.).

Komentari