ŽRK KOKA

U sljedeću sezonu ŽRK Koka ući će s novim trenerom

Objavljeno: 08.06.2021. 19:15

Zadnja izmjena: 08.06.2021. 19:24

ŽRK Koka završila je natjecanje u 1. HRL za žene u sezoni 2020/21. na petoj poziciji. S obzirom na pomlađenu ekipu i sve izazove koje je sa sobom nosila ova korona-sezona reklo bi se vrlo dobra sezona.

Dosadašnji trener ŽRK Koka, Vladimir Canjuga na klupi je šest godina, što je u našim okvirima prilično dugačak staž za trenere.

- Panika je bila prije tri mjeseca u ekipi, nakon čega sam i najavio svoj odlazak iz kluba. Pojavila se sumnja da nema kemije između ekipe i mene, da su cure zasićene sa mnom ali pokazali smo da to nije tako. Ja sam više nego zadovoljan ovim dijelom sezone. U šest godina, koliko sam u Koki prve sezone je bilo peto mjesto, dva puta treće, pa dva puta četvrto i sada peto. To je ciklus od šest godina koje bude teško ponoviti u dogledno vrijeme, zaključio je Canjuga.

U klubu su ozbiljno shvatili riječi trenera Canjuge i krenuli u potragu za novim strategom. Prema riječima izvršnog direktora ŽRK Koka Damira Premužića, pregovori su pri kraju sa Zoranom Jeftićem, koji će sljedeći tjedan najvjerojatnije biti predstavljen kao novi trener ŽRK Koka.

Komentari