prijavite se

U subotu kreće 1. kolo Zimske lige Sjeverozapadne Hrvatske, donosimo detalje

Objavljeno: 08.11.2023. 09:49

Zadnja izmjena: 08.11.2023. 09:50

Foto: Ilustracija (Arhiva)

U subotu se održava 1. kolo Zimske lige Sjeverozapadne Hrvatske na Ravnoj gori. Start je u 9 sati u Donjoj Višnjici, a ruta je duga 11 kilometara i 460 metara uspona. 

Liga se sastoji od 6 kola koja se održavaju na različitim lokacijama i različitih su dužina. Sva kola se boduju bez obzira na plasman i to na način da prvo mjesto nosi 100 bodova, drugo 95, treće 90, četvrto 89….sudjelovanje na svim kolima donosi 5 nagradnih bodova! Utrke se plaćaju na licu mjesta 5 €, nema mogućnosti uplate na račun kluba i nema mogućnosti plaćanja svih kola unaprijed. Rute će biti označene sa trakicama, a i prije svakog kola će biti objavljen GPS trag same rute.

Nakon sudjelovanja na 4 kola lige natjecatelj dobiva majicu dugih rukava sa logom lige. Tu su još i nagrade za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji.

Organizatori Zimske lige Sjeverozapadne Hrvatske su: SRD 315 Sjeverozapad (Ravna Gora), TK Maraton Krapina (Strahinjščica), Biciklistički klub Maraton Beciklin (Lužec), Kalnik Trail (Kalnik), Atletski klub 'Međimurje' Čakovec (Međimurje), Srd 315 Sjeverozapad (Ivančica)

Prijaviti se možete ovdje

Komentari