U subotu u Graberju 6. Memorijal Alan Šestak

Objavljeno: 10.04.2015. 07:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Ove subote, 11. travnja, u varaždinskom će se Graberju od 14 do 20 sati održati šesti po redu malonogometni turnir u znak sjećanja na velikog nogometnog zaljubljenika, prerano preminulog Alana Šestaka.

Sedam je dugih godina prošlo otkako je, tek u 33. godini života, Alan preminuo ostavivši iza sebe dvoje prekrasne djece, danas 11-godišnju kćer Niku i dvije godine mlađeg sina Dina. Ostavivši međutim i veliki broj prijatelja koje je (uglavnom) vezala ista velika strast – nogomet. Alan je bio strastveni nogometni navijač, redovito je s dečkima haklao nogomet, prošao Varteksovu nogometnu školu, a jedan je i od osnivača Malonogometnoga kluba Automobil Lončar.

Logično je dakle da upravo na ovaj način, malonogometnim turnirom, njegovi prijatelji predvođeni bratom Tonijem već šest godina oživljavaju uspomenu na dragog Alana. I na ovogodišnjem će Memorijalu Alan Šestak nastupiti osam ekipa, konkretno Automobil Lončar, CB Afrika, Banfica, Serija 33, Željezničari, Antačibls, Međimurci i – branitelj naslova - Šekijeve bebe. Subotnji turnir počet će u 14 sati i trajati do večernjih sati (oko 20 sati).

Komentari