BRDSKA UTRKA U KAMENICI

U tijeku su prijave za 2. Brdsku utrku „Kamenica – Kapela Majke Božje Snježne“ 2018. koja je na rasporedu ove nedjelje

Objavljeno: 02.08.2018. 10:35

Zadnja izmjena: 02.08.2018. 10:41

Ove nedjelje na rasporedu je 2. Brdska utrka „Kamenica – Kapela Majke Božje Snježne“ 2018. Utrka se održava povodom proslave Dana Majke Božje Snježne i Dana domovinske zahvalnosti koja će se održati kod kapele Majke Božje Snježne u Kamenici.

Organizator su UKS Bedenec, Udruga za sport i kulturu Kamenica i TK Marathon 95. Start utrke bit će u centru Kamenice ispred crkve SV. Bartola u 9 sati, a cilj će biti ispred kapele Majke Božje Snježne gdje će se ujedno održavat i proslava. Proglašenje pobjednika bit će poslije svete mise koja počinje u 11 sati.

Staza je dužine 13 kilomatara po obroncima Ravne Gore, asfalt je prva tri kilometra ostalo je makadam. Većina staze prolazi kroz šumski predio, prvi dio staze je uspon, zatim je sljedećih 5 km nizbrdica dok je zadnji kilometar valovita staza s jačom uzbrdicom prije cilja. Kilometri su vidljivo označeni, isto tako će na ključnim mjestima biti postavljeni redari a Kilometri vidljivo označeni, isto tako će na ključnim mjestima biti postavljeni redari a okrijepe će biti na 4, 7. i 11. km te u cilju.

Startnina je 50 kuna, a u startninu je uključena hrana, piće i pamučna majica s logom utrke.

Komentari