World Grand Prix

U Varaždinu u srpnju važan odbojkaški turnir

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.05.2017. 12:57

Zadnja izmjena: 18.05.2017. 12:59

Foto: Luka Šalamon

Danas se u varaždinskoj areni održala press konferencija povodom odigravanja odbojkaškog World Grand Prix-a od 21.- 23 srpnja kojem će Varaždin biti domaćin, a OK Kitro Varaždin suorganizator natjecanja.

Na početku se okupljenima obratio Ante Baković - predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza koji se zahvalio Damiru Martinčeviću - predsjedniku OK Kitro Varaždin i Ivici Đolongi koji su organizirali ovaj turnir te napomenuo kako u svijetu ovakve turnire organiziraju gradovi, ali i županije.

- Osim svjetskog prvenstva i Olimpijskih igara, jedan od najvećih događaja što se odbojke tiče je upravo ovaj turnir. Postoje tri jakosne skupine i naše djevojke su sada u drugoj jakosnoj skupini što znači da igramo sa reprezentacijama koje su u top 20 na svjetskoj ljestvici.- rekao je Dean Laninović - sportski direktor odbojkaškog saveza i pozvao publiku da dođe u Arenu i bodri naše djevojke. 

Neven Buljan - upravitelj Arene Varaždin na kraju je rekao kako se u ime Arene veseli svakom sportskom događaju, pogotovo kad su u pitanju međunarodni turniri te da mu je drago da je ovaj turnir ljeti jer je upravo tada Arena jako zapostavljena po pitanju događanja. 

Inače, naša reprezentacija na turniru će biti u skupini s Argentinom, Bugarskom i Portorikom.

 

 

 

 

Komentari