pobjednik ide u Umag

U Vidovcu će se u srijedu odigrati rukometni spektakl između Vidovca i Varaždina 1930

Objavljeno: 14.03.2017. 08:43

Zadnja izmjena: 14.03.2017. 08:43

U srijedu u 19 sati, u dvorani u Vidovcu će se odigrati rukometna utakmica između Vidovca i Varaždina 1930 i to četvrtfinale kupa, a pobjednik će biti sudionik završnice kupa u Umagu krajem svibnja.

Rukometaši Vidovca su u međuvremenu, ovog vikenda gostovali kod Đakova, gdje su poraženi, rezultatom 31:24.

- Misli su već bile okrenute preme Varaždinu. Oni su i dalje favoriti, mi smo u istoj poziciji kao i protiv Zameta, dat ćemo sve od sebe da pokušamo iznenaditi. Moram napomenuti da je ova utakmica povijesna prilika da ostvarimo plasman na Final four. Očekuje se da tribine budu naš osmi igrač – rekao je Igor Senečić, trener Vidovca.

Što se Varaždina tiče, napominje Senečić, oni su lani igrali završnicu kupa, a sada imaju osovinu Vidaček-Tokić-Šipić i potpomognuti su Zobecom.

Dobra vijest za Vidovčane je i ta da se u igrački kadar vraćaju Marko Težak i Borna Horenec, koji su propustili nekoliko tjedana, no za kup bi mogli trebali biti spremni, tako da većih problema s ozljedama domaći nema.

Utakmica počinje u srijedu u 19 sati, cijena ulaznica je 30 kuna, a u klubu pozivaju sve koji mogu da kupe ulaznice u pretprodaji (Caffe bar Šenjug, Pik pub, Caffe bar Miro i Caffe bar Tip-Top). 

 

Komentari