KOMENTAR UTAKMICE

Unatoč porazu Koke Jeftić zadovoljan borbenošću ekipe

HRS

Objavljeno: 01.05.2022. 18:10

Zadnja izmjena: 01.05.2022. 18:33

Unatoč porazu u Pločama u 23. kolu 1. HRL za žene, u ŽRK Koka su, prema izjavama, zadovoljni prikazanim na utakmici.

Dalmatinka je golom u završnici utakmice pobijedila Varaždinke i time zadržala priliku za visokim plasmanom, dok su rukometašice Koke porazom  ostale u donjem dijelu prvenstvene ljestvice.  

Zoran Jeftić, trener Koke utakmicu je vidio kao pravu prvoligašku.
- Čestitam curama Dalmatinke na pobjedi, čestitam svojim curama na borbenosti cijelu utakmicu, jako neizvjesna utakmica sa stalnim izmjenama vodstva, zaključio je Jeftić.

Hana Laptoš, igračica Koke također je zadovoljna prikazanim na terenu.
- Prije svega bih čestitala svojim curama preponosna sam na svoju ekipu, očekivali smo tešku utakmicu i uz neujednačeni sudački kriterij smo izgubile iako smo propustili svoju šansu i sa tim zadnjim šutom, dodala je Laptoš.

Nakon zimske pauze Koka je u 12 ligaških utakmica, zabilježila osam poraza, jedan remi i tri pobjede.  

Ivan Jerković, trener Dalmatinke ipak je nešto zadovoljniji utakmicom. - Očekivao sam tešku i neizvjesnu utakmicu gdje će odlučivati jedna lopta što se i dogodilo, zadnja obrana Vugdelije nam je donijela pobjedu. Koka je danas pokazala jako dobru i organiziranu igru na što im čestitam. U par navrata smo imali prilike odvojiti se, ali nismo to iskoristili nakon čega bi Koka napravila preokret i povela. Pametnom igrom u zadnjih desetak minuta, odličnom obranom i danas vrlo raspoloženom Ivom Bule u napadu nismo dopustili iznenađenje. Veselimo se rekordnoj petnaestoj pobjedi, naglasio je Jerković.

Komentari